sâmbătă, 2 martie 2013

Mihai Tanasescu confirmat de Conducerea Centrala a PP-DD


Zilele trecute Mihai Tanasescu a fost ales membru in BPJ PP-DD Valcea si numit responsabil in Colegiul Horezu, fiind confirmat totodata si de Conducerea Centrala a PP-DD. 


    Mihai Tanasescu este Vicepresedinte al Consiliului Strategic de Afaceri intre Romania si Qatar si a fost candidatul PP-DD la Parlamentare in Colegiul Horezu.
    Acesta a demonstrat ca este o speranta a PP-DD . In campania electorala pentru Parlamentare a luptat aproape de unul singur reusind sa ridice procentul PP-DD la 16% , plasandu-se pe locul doi in urma alegerilor  .Lupta a fost cea mai  grea din judet deoarece misiunea sa a fost sa detroneze domnia Deputatului Aurel Vladoiu precum si influenta ARD(PDL) in zona Horezu .Din pacate  electoratul a votat alesul USL pe primul loc vrajit fiind de manipularile si minciunile USL dar surpriza a fost ca Mihai Tanasescu a reusit sa distruga candidatul ARD(PDL) .
    Dupa o asemenea lupta multi se resemneaza si se retrag oarecum insa Mihai Tanasescu a ales sa continue aceasta lupta dupa o analiza serioasa asupra factorilor care au influentat rezultatul alegerilor.
    Membrii PP-DD din judetul Valcea mai ales cei din Colegiul Horezu nu au ramas indiferenti la activitatea acestuia si au transmis Conducerii Centrale a PP-DD dorinta expresa ca Mihai Tanasescu sa fie lasat sa continue misiunea in acest colegiu si totodata l-au ales ca Membru in BPJ PP-DD Valcea . Astfel fiind faptele Mihai Tanasescu a fost confirmat de catre Conducerea PP-DD ramanand ca acesta sa fie un soldat important in lupta. 
    Nu ramane decat sa-i uram succes domnului Tanasescu si sa speram ca va aduce PP-DD in Colegiul Horezu pe locul intai in intentia de vot a cetatenilor din aceasta zona.

                           
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu